weekendkursus for par i NØRRE SNEDE

TANTRA og KÆRLIGHEDSLIV for par
Nørre Snede
19.-21. maj 2023

Søger I inspiration til udfoldelse & udvikling sammen, har I lyst til at få en dybere forbindelse, eller til at opdage hinanden lidt på ny?

Her har I en mulighed for at give jeres forhold et lille frirum, en lille tidløs oase, hvor det I har sammen kan få næring og plads.

Tantra tager mange former i dag. Vi tager udgangspunkt i Vækstcentertantraen.
Tantraens grundlæggende indstilling er at det hele skal med – det lyse og det mørke, hverdagen og det spirituelle, det lystfyldte og det kedelige, skænderierne og elskoven. I tantra arbejder vi med at vække, bevidstgøre og rumme de instinktive kræfter, og gennemvæve dem med nærvær og kærlighed.

Når vi tør møde os selv og hinanden med det hele, bliver parforholdet mere autentisk og livfuldt. Kontaktfladen udvides – både indeni den enkelte og i parforholdet – og baner vej for at vi kan forholde os til vanskelighederne som anledninger til fordybelse og fornyelse i parforholdet.

Vi skal lege med kraft, lyst og glæde i kroppen, og forbinde det med blidhed, hjertekontakt og nærvær. Vi skal opdage den livfulde dans mellem adskillelse og sammensmeltning i parforholdet. Vi skal lave energi- og meditationsøvelser der udvikler og fordyber sanselighed og energimæssig opbygning og cirkulation – både i egen krop, og imellem jer som par. Vi skal danses, bevæges og berøres.

Det hele foregår med tøj på, og vi lægger vægt på at skabe et trygt rum. Arbejdet foregår først og fremmest i rummet mellem jer som par, men der vil også være udveksling og dialog i gruppen.

Kurset kræver ingen særlige forudsætninger, udover at I vil hinanden.

 

UNDERVISERE
Karsten Skipper og Torunn Schei

Vores arbejde med par udspringer af vores passion for parforholdets store muligheder. Vi trækker bl.a. på inspiration fra flere års træningsgrupper og supervision i kærlighed, seksualitet & tantra med Neel Fasting, undervisning fra Jes Bertelsen på Vækstcenteret, flere års træning i energiarbejde med Helen Gamborg, samt fra Process Work ved Process Work Institute i Oregon.

Vi har været sammen siden 2000, og bor på Vækstcenteret i Nørre Snede, med vores to drenge på 10 og 7 år.

 

 

DATO
19.-21. maj 2023
TIDER
Fredag kl. 10 – 13 og 16 – 19
Lørdag kl. 9 – 13 og 16 – 19
Søndag kl. 9 – 13, vi afslutter med en fælles frokost
STED
Vækstcenterets kursusbygning på Solbakkevej 15, Nørre Snede
Overnatningsmuligheder i Nørre Snede: https://vaekstcenteret.dk/logi/
PRIS
2550 DKK per person / Studiepris 1750 DKK.
Pris for forplejning kommer snart (frokost og aftensmad)
TILMELDINGSFRIST: 1. april 2023

Bindene tilmelding ved indbetaling på kontonr.: 8401- 1070657 eller via Mobile Pay, på nummer 44399.
Selvom kurset afholdes i Nørre Snede arrangeres det ikke i Vækstcenter regi.