AT KOMME HJEM – aftengruppe i Århus

marts – maj 2023

KROPsbevidsthed, HJERTEkontakt og NÆRvær

———————————

I denne gruppe vil vi arbejde med kropsbevidsthed, hjertekontakt og nærvær.

For at komme autentisk og fuldt tilstede, har vi brug for at komme ned i kroppen. Den grundlæggende følelse af at være hjemme i vores levende krop, giver en forankring og centrering, en indre tryghed. Vi kan slappe af med os selv og bare være – uden at skulle lave noget om. Herfra opstår flow og nærvær naturligt.

Når vi har en god kontakt til kroppen og bunden, tør hjertet åbne. Og når hjertet åbner, kan bevidstheden åbne. Vi kommer i dybere kontakt med hvem vi egentlig er, dybere inde end personligheden. Dette giver en oplevelse af frihed og forbundethed til alt andet – en følelse af at komme hjem.

Vi vil i gruppen øve os i at være nærværende og accepterende overfor det der er i os – og de mere udfordrende aspekter som tankemylder eller svære følelser.

Vi vil træne en dybere selvaccept og hjertekontakt. Vi vil give plads til at den kraft, glæde og styrke der bor i kroppen kan komme til orde, og også til den dybere stilhed som det hele fødes ud af.

Formen vil veksle mellem nærværsmeditation, energiøvelser fra Bob Moore, healing, bevægelse og afspænding. Der vil være udveksling parvist og i gruppen.

Gruppen mødes 5 aftner i foråret 2023. Derudover vil der være mulighed for at melde sig til en fordybelsesdag i maj.

NB! Det er muligt at deltage i fordybelsesdagen selvom du ikke deltager i aftenforløbet!

Karsten Skipper vil være gæsteunderviser en af aftnerne, hvor det vil dreje sig om drømme, det ubevidste, og mindfulness.

Forløbet kræver ingen særlige forudsætninger.

Der vil være mulighed for fortsættelse.

 

UNDERVISER
Torunn Schei

STED
Manuvision huset i Mejlgade, Århus

DATOER & TIDER
13. og 27. marts
17. og 24. april
8. mai
18:30 – 21:15

PRIS: 2.100 kr

FORDYBELSESDAG
En lørdag eller søndag i maj, nærmere dato kommer snart 🙂
kl 10-16:30
Pris: 900 kr

TILMELDING
ved at skrive en mail eller sms til mig, og ved indbetaling på MobilePay nummer 44399, eller på kontonr.: 8401- 1070657 .
(Mulighed for at indbetale i 2 rater)