Parterapi

Når kærligheden er kommet på prøve

Et godt parforhold kræver en vedvarende indsats fra begge parter. Det kommer ikke af sig selv. Kærlighed til hinanden er som regel ikke nok. God kommunikation, tillid og forståelse er vigtige elementer i parforholdet. Mange par kan have brug for hjælp til at få en bedre kommunikation og genopdage hvorfor de blev tiltrukket af hinanden og hvad de sætter pris på ved hinanden. Parterapi kan både bruges til at styrke parforholdet og komme videre med samlivet, men kan ligeså vel bruges som en hjælp til at komme ud af et forhold på en ordentligt og respektfuld måde.

Konflikter ses som udviklingsmuligheder

Kernen i den form for parterapi jeg tilbyder er, at konflikterne ses som udviklingsmuligheder og at udfordringerne i virkeligheden kan være det der skal til for at komme i retning af et mere velfungerende og harmonisk parforhold. Alle par oplever konflikter fra tid til anden. Parterapien er en hjælp som du og din partner vil have glæde af og en proces som kan være vanskelig uden en uvildig person som kan facilitere dettte.

Parterapi med to terapeuter

Som noget særligt kan I vælge en parterapi hvor vi er to terapeuter tilstede. En kvinde og en mand. Terapien tilbydes sammen med psykoterapeut Torben Hansen (www.torbenhansen.com). Vi oplever at det er en stor fordel, at der er terapeuter til stede af hvert sit køn. Det giver et mere nuanceret billede af situationen og en større forståelse i forhold til de vanskeligheder der kan opstå i et parforhold.

NB: Denne mulighed tilbydes kun i Nørre Snede.